Scrisoare deschisă către nicăieri

Goodbye kiss

Sunt probabil o mână de oameni cu care ne intersectăm de-a lungul vieții și care au o anumite atemporalitate în modul în care ne impactează existența întrucât niciodată nu sunt deranjanți, nu fac notă discordantă cu restul oamenilor din viața noastră și nici nu par rupți dintr-o altă piesă decât cea pe care o jucăm deja, în fond viața e o scenă.

Și trec ani de cele mai multe ori între două întâlniri și ei rămân cumva suspendați în măreția care îi înconjoară iar atunci când îi revezi timpul se comprimă și reiei totul de la ultima replică rostită acum x ani. Iar atunci în loc să zici toate chestiile alea care se adună în tine, toate ideile grozave, toate întâmplările amuzante, toate lucrurile și mici și mari care și-au umplut zilele ajungi să discuți platitudini ca și cum ar fi răspunsul marilor întrebări ale vieții.

Așa mă simt de fiecare dată. Așa mă faci să mă simt. Suspendată într-un balon de săpun, într-un vis, într-un disc de vinil care rulează la infinit pe aceeași zgârietură de parcă melodia blocată ar fi mereu alta. Dar nu e.

Mereu intri în viața mea fără explicații, fără introduceri stufoase, ca o bătaie puternică în ușa ce nu va fi ignorată și mereu cumva las tot și-ți răspund la chemare pentru că în fond știi și tu de ce vii și mereu vii să ma repari, să mă pui la loc așa cum eram ca un altul să se bucure de creația ta.

De ce nu reușesc cumva să te rup de idealismul cu care te-ai înconjurat prin vorbe și prin fapte, ca și cum ești termenul absolut de comparație? Și nimeni și nimic n-o să mai recreeze vreodată toată magia aia cu care se încarcă amintirile în formare asemeni energiei electrostatice.

Noaptea perfectă în care vorbele au curs îndelung fără efort. Sărutul romantic, rupt din filmele vechi care o să înjosească toate celelalte săruturi. Clipele furate și ascunse în tunet. Planurile și străzile care ma așteaptă să vin.

Mas tu que rude contraste…so tu nesta alma ficaste de todos os que eu amei?

sursa imaginii: http://www.flickr.com/photos/16nine/316979344/ 
Advertisements

Tagged: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s