8tracks – Handcrafted Internet Radio

The Mixed Tape

Bună, numele meu este Călina și sunt dependentă de muzică (bună)!

Probabil sau mai degrabă sigur asta e o trăsătură definitorie pentru personalitatea mea. Sunt dependentă de muzică și cu orice ocazie încerc să mai înghesui ceva note, albume, artiști, melodii în 24 de ore. Și dacă aș putea dormi confortabil cu căști în urechi probabil aș asculta muzică și în timpul somnului așa cum o fac când sunt la drum mai lung cu ai mei și mă ia somnul pe bancheta din spate.

Dar dependența mea serioasă de muzică nu e subiectul zilei ci 8tracks – un site cu mii și mii de mixuri muzicale. Utilizatorilor li se dă posibilitatea să creeze liste cu muzica din calculatoarele proprii care e încărcată online spre deliciul tuturor celorlalți utilizatori care se bucură de alăturarea uneori surprinzătoare dar aproape întotdeauna reușită de melodii. Și ce e cel mai frumos e că găsești ore până la zile întregi de muzică de cea mai bună calitate. Iar aici nu mă refer strict la genuri ca rock sau indie sau alternativ. 8tracks nu discriminează în nici un fel pe nici unii. Așa ca ai la un click distanță Foo Fighters, Lana del Ray și Jay-Z, Britney Spears, Coldplay, Fuel, Guns’n Roses, Eagle Eye Cherry și mulți mulți alții.

Așa că Florina dacă citești aceste rânduri ÎȚI MULȚUMESC DIN SUFLET pentru postarea cu Musical Coffee al lui KD158. Așa cum le mulțumesc și altor oameni pentru alte mixuri postate pe pereții Facebook-ului.

Iar cum azi este sâmbătă și o zi absolut superbă afară o să îmi permit să vă las cu sunetul anilor 90 și cu Because Who Doesn’t Love 90’s Alternative Rock? 

Una din cele 7 minuni ale lumii digitale

Sursa imaginilor
stânga sus – http://blog.8tracks.com/post/535338205/you-gotta-love-em-dpstyles-theyre-missing-the
mijloc jos – http://blog.htcyou.com/2011/11/10/6377/
 
Advertisements

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s