SuperBlog 2012 – o experiență

Când am pornit la drum cu SuperBlog 2012 nu știam la ce să mă aștept și nici la ce mă înham.

Am pornit cu o oarecare aroganță tipică începătorului care crede că le știe pe toate și le poate pe toate. Nu m-am uitat să văd ce s-a scris în edițiile anterioare. Nu mi-am cercetat competiția de care mi-am dat seama că există într-un moment, destul de târziu.

Au urmat 2 luni de postat constant de trei 3-4 ori pe săptămână, articole despre teme diverse – brânză, mașini, hoteluri, bijuterii, cărți, parfumuri, calculatoare etc. Unele mi-au fost la îndemână, dar altele mi-au stors nervii pentru o idee salvatoare, dar absolut toate m-au învățat ceva și despre mine și despre blogging.

M-au învățat în primul rând să nu renunț. Apoi că orice lucru oricât de minuscul poate fi exploatat. Un articol nu pleacă mereu de la o idee măreață și atunci când pleacă nu garantează nimeni că nu se va înpotmoli pe traseu și va rămâne bloc definitiv.

Mi-am dat seama că pot să scriu articole cât de cât tehnice și că îmi place să scriu despre mașini mai mult decât îmi place să scriu despre cărți.

Creativitatea nu aceeași pentru toți și uneori e greu să vezi de ce un articol e mai bun decât un altul până nu încerci să scrii în stilul respectiv.

Mi-am conștientizat limitele și zonele care au nevoie de îmbunătățire, dar și punctele forte.

Iar pentru o prima încercare locul 17 dintr-o 100+ nu e rău deloc.

Așa că aș vrea să mulțumesc echipei SuperBlog pentru curajul și tenacitatea de care dau dovadă de câțiva ani prin crearea unei astfel de competiții, sponsorilor care ne ”chinuiesc” cu probele creative și participanților care mențin standardele ridicate și care te forțează să fii cât mai bun și mai inventiv!

Să ne revedem și la anu’ cu același entuziasm!

 

Advertisements

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s