Căsătorie în familia Addams

Adina și Teo s-au cunoscut acum aproape 10 ani. El era student la UNATC la regie și film, ea la Drept. El avea părul lung și purta Conversi, ei îi plăceau poveștile lungi și purta fuste creion. S-au cunoscut la o petrecere în Grozăvești ca atâtia alți studenți dar au ajuns să fie împreună abia după petrecerea de Revelion din 2004, când sătui fiind de muzică și de ciocnit pahare s-au nimerit într-un dormitor, în fața unui laptop în cautare de filme. Stând pe marginea patului încărcat de haine au trecut în noul an uitându-se la familia Addams. Teo glumește mereu spunând că dacă nu era Cousin It care să o sperie pe Adina n-ar fi avut curaj să o ia în brațe în acea seară. Așa cum Adina spune că orice supărare a putut fi ștearsă cu un simplu ”cara mia” în toți anii de relație.

În 2012 de Halloween Teo a ținut morțis să facă petrecerea de Halloween la ei acasă, într-un apartament micuț dar cochet de la Obor. Tema a fost impusă – familia Addams. Iar noi fetele am fost rugate să nu venim îmbrăcate în Morticia. După un filmuleț emoționant cu poze din cei 9 ani și de relație și o introducere în semnificația pe care filmul o are pentru cei doi, Alina a fost cerută de nevastă.

Nunta va fi prin toamnă ca să păstreze tonul dat de filmul ce le-a pecetluit soarta. Și cum m-am gândit că ar fi frumos să primească niște cadouri mai deosebite pentru ziua cea mare am luat internetul la scotocit de idei. Așa m-am pomenit pe site-ul celor de la Borealy, locul unde alegerea unui cadou e floare la ureche.

Alinei îi voi lua broșa Spider Web made with Swarovski Elements, broșă placată cu aur negru și realizată cu cristale Swarovski Amethyst Elements. Iar lui Teo, că tot e pasionat de filme, m-am gândit că îi merg de minune butonii Passion for Movie.

Așa că să ne pregătim condurii de jucat!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013.

Advertisements

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s