“Domnişoara” care te-a dat peste cap

N-aș fi crezut niciodată că niște versuri simpliste de la radio or să se materializeze în plină stradă și-or să mă facă să deschid larg ochii și privesc admirativ spre ea. Dar uite că Mario și Grasul XXL știau ei ce știam atunci când au zis:

Să știi că e despre ce faci,
E despre cum faci,(…)
Cum se uită ceilalți 
Când mergi elegant, încet, apăsat
Chiar și fetele se uită lung (ooo)
Cine-i domnișoara , oare cine-i domnișoara?

Chiar așa! Cine-i ”domnișoara” care culegea priviri admirative în stânga și în dreapta ziua în amiaza mare?

Să fi fost vreo frumusețe exotică întoarsă din vreo vacanță la tropice, perfect bronzată și cu părul bălai în vânt? Sau vreo brunetă focoasă care înainta cu siguranță și nepăsare printre trecători?

Ei bine nici una, nici alta.

Era noua Toyota Corolla care culegea ocheade mai ceva ca un îngeraș Victoria’s Secret pe podium că doar nu degeaba își câștigase titulatura de – cea mai vândută mașină din lume.

O îmbinare perfectă între estetica simplă, modernă, linii curate dar care o fac memorabilă între roșul stopurilor din intersecție și care totodată nu face compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea.

Fie că ești bărbat sau femeie, mașina asta nu te lasă rece. N-am să bat apa în piuă pe ideea că mașina e o extensie a personalității individuale și că de asta contează ce conduci și nici n-am să mă avânt într-o tiradă despre ce aspirator de gagici poate fi atunci când la volanul ei șade bine un domn tinerel la costum…pentru că frumusețea nu e totul, nici chiar atunci când vorbim de mașini.

Ce contează la Toyota Corolla e faptul că frumusețea ei e skin deep adică trece dincolo de caroserie și de finisajele de interior și-ți oferă faruri follow me home pentru zilele în care ajungi târziu de la birou și ca femeie ți se pare nesigur să înaintezi prin beznă până la ușa blocului așa că ai opțiunea ca farurile să mai lumineze 30 de secunde cât tu să ajungi la intrare. Contează și că ai la dispoziție trei metode prin care poți ”spăla” rușinea suratelor tale atunci când parchezi pentru că dispui de cameră video marșarier, de senzori de parcare față și spate și de Simple Intelligence Parking Assist pentru o poziționare lângă bordură care i-ar face și pe băieții de la Top Gear să pălească de invidie.

Și asta nu e tot, Corolla s-a gândit și la situațiile neprevăzute în care motanul pufos al vecinei de la 3 o zbughește de după o mașină fix când demarezi și ABS-ul și EBD-ul te ajută să-ți păstrezi direcția chiar și atunci când frânezi brusc și nu-ți dorești să îi explici vecinei tale cum animalul său de companie se afla la ultima lui viață din cele 9.

Așa că înțelegi de ce noua Corolla este frumoasă cu un scop precis și de ce ajunge să îți încânte mai mult decât ochiul atunci când o alegi dintre multele alte mașini. Știi că banii tăi nu cumpără doar frumusețe, ei cumpără și fiabilitate pentru că așa cum femeia perfectă e și frumoasă și deșteaptă și mașina asta atinge perfecțiunea prin design și caracteristici tehnice.

Ne vedem în trafic!

Semnează domnișoara care te-a dat peste cap

Articol scris pentru SuperBlog 2013

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s